kostenloser Versand

Ingyenes szállítás
minden ProiD karkötőre.

Mi is pontosan a ProiD gravírozott azonosító karkötő?


 • BIZTONSÁGÉRZETET AD, BÁRMERRE MÉSZ

  A ProID azonosító karkötő viselésével mindig magadon hordod a fontos, akár életmentő, Veled kapcsolatos információkat! Például szerepelhetnek rajta a betegségeid, a vércsoportod, az allergiáid és a vészhelyzet esetén értesítendők elérhetőségei.

  Mivel az adatok gravírozva kerülnek a karkötőre, minden azonnal látható és könnyedén értelmezhető internetkapcsolat vagy különféle leolvasók nélkül is.


 • STÍLUSOS ÉS MINDEN ÖLTÖZÉKHEZ ILLŐ KIEGÉSZÍTŐ

  Puha szilikon anyagának köszönhetően szinte észrevétlen viselet, ám akár stílusos kiegészítő is lehet, ha azt szeretnéd! Többféle ProiD karkötő közül van lehetőséged kiválasztani a Hozzád legjobban illő darabot.

  Az Easy iD kifejezetten könnyű, gyermekek, idősek és magas aktivitású emberek számára is ideális, szinte észrevétlenül van jelen. Az Elite iD és az Eite iD - Black Edition vastagabb, stílusos, üzleties vagy elegáns megjelenéshez is illeszkedik. A Color iD színes, keskenyebb, hölgyeknek való darab. Részletekért nézd meg a ProiD azonosító karkötők terméklistáját!


 • KÖZÖSSÉG ÉS ÖSSZETARTOZÁS AZONOSÍTÓ KARKÖTŐVEL

  Gyakran választják sportolók, illetve teljes sport- vagy épp szurkolói csapatok is a ProiD azonosító karkötőket.

  Ha Te is sportoló vagy, ezzel a döntéssel nemcsak maximális biztonságban érezheted magad, hanem a közösségi összetartást is erősítheted csapatoddal.

  Sőt, limitált kiadású, nemzeti színű szíjjal is tervezhetsz karkötőt magatoknak! A karkötőn a szokásos információk mellett közös QR-kód és más azonosító is megjeleníthető.

   

 • AJÁNDÉK ANNAK, AKI IGAZÁN FONTOS NEKED

  Szorongással tölt el, hogy nem tudsz vigyázni idős rokonodra vagy gyermekedre?

  Szeretnél mihamarabb értesülni arról, ha netán baj éri a szeretteidet?

  Lepd meg őket ProiD azonosító karkötővel, hiszen ezzel nemcsak egy valóban hasznos ajándékot adsz, hanem a törődésed, szereteted is kifejezheted feléjük.