Color iD karkötő kiwi színben 3000 Ft kedvezménnyel 4990 Ft-ért!

Mi a ProiD?


 • MINDIG BIZTONSÁGBAN

  A ProiD karkötő egy olyan hasznos termékcsalád, mely jól néz ki, divatos és akár életet is menthet! Vele biztonságban érezheted magad bárhol, bármikor.

  Ha bárhol rosszul leszel, baleset ér, vagy épp a gyermeked veszik el valahol, akkor a karkötőre gravírozott hasznos adatok segítenek azonosítani BENNETEKET, adott esetben értesíthetőek a hozzátartozóitok és nélkülözhetetlen egészségügyi információkkal láthatjátok el a segítségetekre érkezőket.


 • LEGYÉL TRENDI

  A ProiD karkötői azzal, hogy mindig veled vannak, mindennapi életed divatos kiegészítőivé válhatnak.

  Nemtől függetlenül minden korosztály és stílus képviselője megtalálhatja az egyéniségének és a hangulatának legmegfelelőbb darabot. Viselheted buliban, sportolás közben, tárgyaláson vagy akár hétköznapokon is. A ProiD trendi karkötői minden pillanatban veled lehetnek és vigyázhatnak Rád.


 • EGY CSAPATBAN

  A ProiD divatos, egyénileg gravírozott karkötőivel minden csapat még különlegesebbé válik. Tagjai mindig emlékezni fognak egymásra, amikor rápillantanak.

  Felidézhetik a közös múltbeli élményeket és szabadon dönthetnek az újonnan érkező tagok „beléptetéséről”. Kívánság szerint a csapat, cég vagy egyesület logója is megjeleníthető a viselő adatai mellett.

   

 • TÖKÉLETES AJÁNDÉK

  Ha egy tökéletes ajándékot keresel, akkor most megtaláltad. A ProiD divatos gravírozott karkötő hasznos, szép és akár életmentő ajándék minden alkalomra, legyen az karácsony, születésnap, névnap vagy bármilyen más jeles esemény.

  Tudd szeretteid mindig biztonságban ezzel a trendi kiegészítővel. Széles választékunkból biztosan megtalálod a leginkább hozzájuk illőt.