kostenloser Versand

Ingyenes szállítás
minden ProiD karkötőre.

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

1. § Általánosságok

Személyi adatait (pl. megszólítás, név, cím, e-mail cím, telefonszám, banki kapcsolat, hitelkártya-szám) a német adatvédelmi rendszabályok rendelkezéseinek megfelelően kezeljük. Az alább felsorolt előírások tájékoztatják Önt személyi adatai besorolása, az adatfelvétel terjedelme, célja, az adatok feldolgozása és felhasználása tárgyában. Jelen adatvédelmi nyilatkozatunk csakis weboldalainkra vonatkozik. Amennyiben adatai weboldalainkról linkeken keresztül más oldalakra kerülnek, kezelésükről az érintett oldalakon tájékozódhatnak.

2. § Állományi adatok

(1) A megrendelt termékeken feltűntetett, a megrendelő által megadott személyes adatok kezelésének jogalapja a megrendelő kifejezett hozzájárulása. A Megrendelő által a rendelési felületen megadott adatokat az Adatkezelő kizárólag a termék elkészítés, esetleges garanciális igények kezelése illetve a megrendelővel történő, marketing és ügyfélelégedettségi célú kapcsolattartás érdekében kezeli. A megadott adatokat az Adatkezelő a megrendelő kérésére, ennek hiányában -igazodva a garanciális időhöz- a megrendeléstől számított 12 hónap elteltével a helyreállítás lehetősége nélkül megsemmisíti.
(2) Amennyiben a szerződéses viszony tartalmi kialakítása vagy változtatása igényli, személyi adatait (állományi adatok) kizárólag a szerződés végrehajtására használjuk, pl. nevét és címét közöljük a fuvarozó szolgáltatóval.
(3) Kifejezett jóváhagyása vagy törvényi kötelezettség nélkül adatait a szerződésen kívül álló harmadik felek felé nem továbbítjuk. A szerződés maradéktalan teljesítését követően adatait további felhasználás elől zároljuk. Ha a további felhasználást kifejezetten nem engedélyezte, az adóügyi és kereskedelmi jogi előírások lejártát követően adatait töröljük.

3.§ Kommentárok
Lehetőség van kommentár fogalmazására. Ennek érdekében adatokra van szükségünk (név, felhasználónév, e-mail cím, honlap címe), melyeket csakis a kommentár céljára használunk. Kifejezett hozzájárulása nélkül ezeket az adatokat más célra nem használjuk, harmadik felekhez nem továbbítjuk.

4. § További tájékoztatás
Az adatokat ügyfelünk saját elhatározásából adja át nekünk a karkötők gravírozása céljából, és ezeket a gravírozást végző partnerünkhöz továbbítjuk. A karkötőn szereplő adatok továbbítása kizárólag a termék elkészítéséhez (gravírozás) igénybe vett esetleges alvállakozók részére történik elektronikus módon a megfelelő adatvédelmi és adatbiztonsági előírások betartása mellett. A termék gravírozását követően az alvállalkozó a megadott adatokat haladáktalanul törölni köteles.

5. § Web vizsgálat Google Analytics révén
Honlapunk használja a Google Analytics szolgáltatást, amely ún. cookie-kat alkalmaz. Ezek a rövid szövegfájlok az Ön számítógépén tárolódnak, és lehetővé teszik a honlap Ön általi használatának vizsgálatát. Honlapunk Ön általi használatáról cookie-k segíségével nyert információ a Google által Amerikában működtetett szerverre kerül, és ott tárolódik.

6. § Karkötőn szereplő adatok
A ProiD UG a mindenkori Megrendelői által rögzített és jóváhagyott adatokat gravírozza a karkötőire, ellenőrzést és módosítást nem végez rajtuk. Így a karkötőn szereplő adatokért és az azokból eredő károkért felelősséget nem vállal.

7. § Garancia
A ProiD karkötőinek fém alkatrészeire vásárlástól számított 12 hónap, az egyéb alkatrészekre (szíjak) 6 hónap garancia vonatkozik.
A garancia nem terjed ki a nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülésekre, megkarcolódott gravírozott lapokra.

 

FIGYELEM:

Tapasztalatunk szerint a ProiD karkötőket viselő gyermekek az átlagos rendeltetésszerű használathoz képest jóval több külső fizikai behatásnak teszik ki karkötőiket, mint felnőtt társaik ezáltal a karkötők lapja és csatja karcolódhat, sérülhet. Az ilyen esetek egyértelműen meghaladják a rendeltetésszerű használatot és nem vonatkoznak rá a garanciális szabályok.

A ProiD vásárlók között nagyon sokan évek óta hordják elégedetten karkötőiket elkerülve bárminemű külső sérülést.

Javasoljuk, hogy már az első használat előtt hívjuk fel gyermekünk figyelmét a karkötő rendeltetésszerű használatára, megelőzve ezzel egy sérülést, jelentősen megnövelve ezzel a ProiD karkötő élettartamát!