Szállítási díjak és feltételek

 
A kiszállítás díja rendelésenként 1590 Ft, 22.000 Ft feletti rendelésnél INGYENES. Egy rendelési csomagba egyszerre legfeljebb 10 megrendelt karkötő tartozhat.

A szállítási határidő belföldre minden szállítási mód esetén 6-15 munkanap a gravírozás miatt.


Megrendelés lépései

 1. Regisztráljon a www.proid.hu weboldalra.
 2. Kattintson a megvásárolni kívánt karkötőre.
 3. Válassza ki a kívánt színt, szükség esetén a méretet.
 4. Írja be soronként a szöveget, amit látni szeretne a karkötőn.
 5. Tegye a megvásárolni kívánt termékeket a kosarába a „Kosárba” gombra való kattintással a képernyő jobb oldalán.
 6. A következő oldalon ellenőrizze újra a megrendelt termékek adatait, majd töltse ki a megrendelői adatokat. Amennyiben már vásárolt tőlünk, úgy a régebben megadott adatokat könnyen kiválaszthatja a "Korábban használt címek" lenyíló menüből.
 7. Ezután a következő oldalon fogadja el az MPL szállítási módot, rákattintva. Ezután összesítjük - az Ön által választott termékeket és a fizetendő végösszeget.
 8. A „Megrendelés véglegesítése” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését.
Megrendelése alakulását figyelemmel kísérheti oldalunkon a „Saját adatok” menüpontban. Megrendeléséről rendszerünk 24 órán belül automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól.
 
Szállítási feltételek
 
A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban. Tehát Ön azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.
A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek közül szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
 1. Utánvétes vásárlás
 2. Bankkártyás fizetés
 3. Paypal
 4. Átutalás (Sofortüberweisung) (hamarosan)
 
A kiszállítás díja rendelésenként minden esetben 1590 Ft. Egy rendelési csomagba egyszerre legfeljebb 10 megrendelt karkötő tartozhat.
A szállítási határidő belföldre minden szállítási mód esetén 6-15 munkanap a gravírozás miatt.
 
Házhozszállítás futárral
 
A megrendelt termékeit az MPL Futárszolgálat (Ügyfélszolgálat:06 40 46 46 46) kézbesíti.
Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük a részletekről.
Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.

Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek.
A kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik!

Külföldi szállítás