kostenloser VersandIngyenes szállítás minden ProiD karkötőre.

kostenloser Versand

Ingyenes szállítás
minden ProiD karkötőre.

ProiD karkötők

Kattints a Neked tetsző karkötőre, és tervezd meg most, hogy mielőbb biztonságban tudhasd magad!

 • Elite iD - Black Edition karkötő
  10 990 Ft Az ár a gravírozást és az Áfa-t(19%) tartalmazza.

  Elérhető színek:

  Stílusos biztonság. A fekete, gravírozott fémlappal rendelkező Elite iD - Black Edition elegáns, karakteres, bármilyen helyzetben viselhető vészhelyzeti karkötő. Maximum 6 sorban szerepelhetnek rajta életmentő információk, a csuklódra pedig óracsattal illesztheted fel.
 • Elite iD Black Edition - Hungary Limited Edition
  11 490 Ft Az ár a gravírozást és az Áfa-t(19%) tartalmazza.

  Elérhető színek:

  Együtt, erősebben. A fekete fémlappal rendelkező, magyar nemzeti színű gravírozott azonosító karkötő akár csapatok számára is ideális választás az összetartás jegyében! Maximum 6 sornyi életmentő információ kerülhet rá, a csuklón pedig óracsattal rögzíthető. Plusz adatok és QR-kód is gravírozható rá.
 • Elite iD karkötő
  8 990 Ft Az ár a gravírozást és az Áfa-t(19%) tartalmazza.

  Elérhető színek:

  Biztonság a mindennapokban. Óracsattal rögzíthető, elegáns azonosító karkötő, a ProID termékek legnépszerűbb tagja. Ezüstszínű fémlapjára gravírozva maximum 6 sorban adhatsz meg életmentő információkat. Elegáns, üzleties megjelenéshez is ideális darab, főként férfiak választják.
 • Easy iD
  7 990 Ft Az ár a gravírozást és az Áfa-t(19%) tartalmazza.

  Elérhető színek:

  Észrevétlen őrangyal. Nagyon könnyű, viseléskor alig érezhető azonosító karkötő, ami méretre állítható pánttal rendelkezik. Az orvosi és értesítési adatokat 5 sorban tudod megadni gravírozott fémlapján, pántja pedig bármikor cserélhető. Idősek, sportolók és gyerekek számára is kényelmes kiegészítő.
 • Color iD karkötő
  9 990 Ft Az ár a gravírozást és az Áfa-t(19%) tartalmazza.

  Elérhető színek:

  Színes védelmező. A Color iD azonosító karkötő keskenyebb,kétféle színű, óracsatos szíjjal rendelkezik. Gravírozott ezüstszínű fémlapján 6 soron keresztül adhatsz meg életmentő információkat. Főként hölgyek szokták ezt a darabot választani, amely cserélhető pántjának köszönhetően bármilyen helyzetben és öltözékhez viselhető.
 • Pet iD - Black Edition
  7 890 Ft Akár: 7 290 Ft Az ár a gravírozást és az Áfa-t(19%) tartalmazza.

  Elérhető színek:

  Vigyáz a kedvencedre.A ProiD termékcsalád legújabb darabja a kutyák és macskák számára fejlesztett azonosító. 4 sorban kerülhetnek rá információk, mint például az állat neve és a gazda értesítési adatai. Ez a kis biléta könnyedén a nyakörvre erősíthető, ahol észrevétlenül és fixen van jelen – nem csörög, nem mozog, nem akad bele semmibe.