ProiD karkötők

Kattints a Neked tetsző karkötőre, és tervezd meg most, hogy mielőbb biztonságban tudhasd magad!

 • Elite iD - Black Edition karkötő
  8 990 Ft Az ár a gravírozást és az Áfa-t(19%) tartalmazza.

  Elérhető színek:

  Az Elite iD - Black Edition azonosító karkötő az Elite iD termékek exkluzív kiadása. Szilikon karpántjával, elegáns, stílusosan laza fém csatjával bárhol és bármikor viselhető, akár egy megbeszélés alkalmával is. A karkötő bármilyen méretre állítható.
 • Elite iD karkötő
  6 990 Ft Az ár a gravírozást és az Áfa-t(19%) tartalmazza.

  Elérhető színek:

  Az Elit iD azonosító karkötő a ProiD termékek legelegánsabb és legsokoldalúbb tagja. Szilikon karpántjával, elegáns, stílusosan laza fém csatjával egyaránt viselhető biciklizés közben vagy akár egy üzleti tárgyalás alkalmával is. A karkötő bármilyen méretre állítható.
 • Color iD karkötő
  7 990 Ft Az ár a gravírozást és az Áfa-t(19%) tartalmazza.

  Elérhető színek:

  3+1 AKCIÓ!
  3 db Color iD vásárlása esetén a 4.-et ajándékba kapod!

  A Color iD gravírozott azonositó karkötő a ProiD legújabb, egyben legszínesebb tagja. A két színből álló szíjat egyéniségednek megfelelően választhatod ki. A csatos karkötő kortól és nemtől függetlenül mindig kényelmes viseletet biztosít. Hétköznapi használat mellett aktív sportoláshoz is tökéletes.

 • Trend iD karkötő
  4 990 Ft Az ár a gravírozást és az Áfa-t(19%) tartalmazza.

  Elérhető színek:

  A Trend iD azonosító karkötő, a ProiD termékpaletta legkompaktabb divatos tagja. Trendi színeivel tökéletes őrangyala szeretteinknek, kortól és nemtől függetlenül. Kis mérete, szilikon karpántja garantáltan kényelmes viseletet biztosít.
 • Fit iD karkötő
  4 990 Ft Az ár a gravírozást és az Áfa-t(19%) tartalmazza.

  Elérhető színek:

  * KIFUTÓ TERMÉK * A Fit iD gravírozott azonosító karkötő a legextrémebb körülmények között is veled van. Kényelmes, strapabíró, nem árt neki a víz és a sár sem. Akár úszol, túrázol vagy kerékpározol, a Fit iD minden kalandod során vigyáz rád.

  Nincs készleten